פרוזן יוגורט תות
פרוזן יוגורט תות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 466 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. 155 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך שעועית וניל, גרידת לימון, יוגורט יווני חלב מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 29 שעות ו-30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פרוזן יוגורט תות (עם יוגורט יווני), פרוזן יוגורט תות, ו פרוזן יוגורט תות.
הוראות
24 שעות מלאות לפני שאתם מכינים את הפרוזן יוגורט שלכם, הכניסו את מכונת הגלידה למקפיא.
מוסיפים תותים, סוכר, גרידת לימון, מיץ לימון ורום לקערה וזורקים. מכסים בניילון נצמד ונותנים לתותים לקמט בטמפרטורת החדר למשך 1 שעה.
מוסיפים את התותים עם המיצים שלהם למעבד מזון. דופק את פירות יער, ולאחר מכן להוסיף את זרעי שעועית וניל ויוגורט. המשך להתמזג עד חלקה.
מניחים במקרר כדי להירגע במשך 1 שעה.
הפעל את מכונת הגלידה שלך על ויוצקים בתערובת יוגורט הצונן. נטישה עד התערובת נראית slushy כמו לשרת רך, על 12 עד 15 דקות.
מניחים במקפיא במשך כמה שעות עד קשה מספיק כדי לגרוף.