פריך מרווה ופרמזן חזיר עם סלט כרוב תפוחים אדום
חזיר מרווה ופרמזן פריך עם סלט כרוב תפוחים אדום דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 40 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם יוגורט טבעי, תפוחים אדומים, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 95%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ירך חזיר פרמזן מרווה, פרמזן וצלעות חזיר מצופה מרווה, ו צלעות חזיר ברוטב פרמזן מרווה.
הוראות
להניח את סטייקים חזיר בין שני גיליונות של סרט נצמד או נייר אפייה bash עם מערוך עד כ 1 ס " מ עבה. מגרגר את הלחם במעבד מזון כדי להכין פירורי לחם.
מוסיפים את המרווה ואת הדופק עוד כמה פעמים בערך לקצוץ את העלים.
מערבבים בפרמזן וממרח על צלחת גדולה. מתבלים בפלפל שחור.
אחד אחד, לטבול כל סטייק לתוך הביצה המוכה, לאפשר עודף לטפטף, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת פירורי הלחם משני הצדדים. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה ללא מקל ומטגנים את הסטייקים במשך 3-4 דקות בכל צד עד לבישול. בינתיים, לערבב את הכרוב, חלב חמאה או יוגורט ותפוח, ולאחר מכן עונה.
מגישים את הסטייקים עם סלט כרוב ו טריז לימון, אם משתמשים, עבור לסחוט מעל.