קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

פרמזן חצילים

פרמזן חצילים
חציל פרמזן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 527 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, פתיתי פלפל, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים.

הוראות

1
לזרוק חצילים עם 2 כפיות מלח במסננת להגדיר מעל קערה, ואז לתת ניקוז 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בעוד חצילים מנקז, לחתוך X בתחתית של כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה עגבניות blanch יחד בסיר 5 ליטר של מים רותחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להעביר עגבניות עם כף מחוררת ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור, החל מקצה הבקיע, עם סכין קילוף.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
קוצצים גס עגבניות, ולאחר מכן פירה גס בקבוצות בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים פירה עגבניות, בזיליקום, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מערבבים יחד קמח, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה. מקציפים קלות את הביצים בקערה רדודה שנייה, ואז מערבבים יחד פאנקו ו 1/3 כוס פרמזן-רג ' יאנו בקערה רדודה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
עבודה עם 1 פרוסה בכל פעם, חציל dredge בקמח, רועד את עודף, ואז לטבול ביצה, לתת עודפי לטפטף, ולדלות panko עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
10
להעביר חצילים לגיליונות של נייר שעווה, פרוסות הסדרת בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
חום שנותר 1 1/2 כוסות שמן במחבת עמוקה 12 אינץ ' nonstick מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים חצילים 4 פרוסות בכל פעם, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
מורחים 1 כוס רוטב עגבניות בתחתית מלבני 3 1/2-ליטר (13 - על ידי 11-על ידי 2 אינץ') צלחת אפייה. מסדרים כשליש פרוסות חצילים בשכבה 1 על רוטב, חופפים מעט במידת הצורך. חציל לכסות עם כשליש של הרוטב שנותר (כ 11/4 כוסות) ושליש מוצרלה. המשך שכבות עם חצילים שנותרו, רוטב, ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
מפזרים העליון עם הנותרים 1/3 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
15
אופים, חשוף, עד גבינה מותכת וזהוב ורוטב מבעבע, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
רוטב עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין בשווקים אסיה וכמה סופרמרקטים, ו Uwajimaya (800-889-1928).
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)