פרמזן חצילים
חציל פרמזן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 527 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, פתיתי פלפל, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים.
הוראות
לזרוק חצילים עם 2 כפיות מלח במסננת להגדיר מעל קערה, ואז לתת ניקוז 30 דקות.
בעוד חצילים מנקז, לחתוך X בתחתית של כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה עגבניות blanch יחד בסיר 5 ליטר של מים רותחים 1 דקה.
להעביר עגבניות עם כף מחוררת ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור, החל מקצה הבקיע, עם סכין קילוף.
קוצצים גס עגבניות, ולאחר מכן פירה גס בקבוצות בבלנדר.
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 30 שניות.
מוסיפים פירה עגבניות, בזיליקום, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 25 עד 30 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
מערבבים יחד קמח, נשאר 1/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה. מקציפים קלות את הביצים בקערה רדודה שנייה, ואז מערבבים יחד פאנקו ו 1/3 כוס פרמזן-רג ' יאנו בקערה רדודה שלישית.
עבודה עם 1 פרוסה בכל פעם, חציל dredge בקמח, רועד את עודף, ואז לטבול ביצה, לתת עודפי לטפטף, ולדלות panko עד מצופה שווה.
להעביר חצילים לגיליונות של נייר שעווה, פרוסות הסדרת בשכבה 1.
חום שנותר 1 1/2 כוסות שמן במחבת עמוקה 12 אינץ ' nonstick מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים חצילים 4 פרוסות בכל פעם, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות לכל אצווה.
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
מורחים 1 כוס רוטב עגבניות בתחתית מלבני 3 1/2-ליטר (13 - על ידי 11-על ידי 2 אינץ') צלחת אפייה. מסדרים כשליש פרוסות חצילים בשכבה 1 על רוטב, חופפים מעט במידת הצורך. חציל לכסות עם כשליש של הרוטב שנותר (כ 11/4 כוסות) ושליש מוצרלה. המשך שכבות עם חצילים שנותרו, רוטב, ומוצרלה.
מפזרים העליון עם הנותרים 1/3 כוס Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים, חשוף, עד גבינה מותכת וזהוב ורוטב מבעבע, 35 עד 40 דקות.
רוטב עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין בשווקים אסיה וכמה סופרמרקטים, ו Uwajimaya (800-889-1928).