עוף פריך פרמזן עם סלסה אבוקדו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לכם מיונז מיונז אמיתי, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, דג לבן וטאקו אבוקדו פריך עם מנגו אננס סלסה, ו סלמון פריך וסלסה אבוקדו אורז קערות עם רוטב כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פירורי לחם ו 1/4 כוס גבינה בצלחת רדודה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשה
2
מערבבים מיונז ואבקת צ ' ילי; התפשט על שני הצדדים של חזה עוף. מעיל באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
3
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף עוף; לבשל 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F). בינתיים, אבוקדו מחית עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
5
מניחים עוף על צלחת הגשה; העליון עם תערובת אבוקדו, עגבניות וגבינה הנותרים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.