פשטידת עוף IV
IV פשטידת עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מלח, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
קיטור גזר וברוקולי בסיר מכוסה במשך 3 דקות, עד רך מעט אבל עדיין מוצק.
בקערה גדולה, מערבבים יחד גזר, ברוקולי, עוף, מרק, חלב, גבינה ומלח. תערובת כפית לתוך מאפה מרופדת 9 אינץ פאי מחבת לכסות עם קרום העליון. אטמו קצוות וחתכו פתחי קיטור למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד חום זהוב.