פשטידת רועים אני
פשטידת רועים אני דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, שמן צמחי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית מאוד תקציב. 21 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. , שהוא מוצק. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד חום זהוב.
מוסיפים בשר טחון, וממשיכים לערבב עד הבשר משחימים.
מוסיפים עגבניות מרוסקות וממשיכים לבשל עד שהנוזל מהעגבניות מתאדה. מלח לפי הטעם.
בינתיים, להכין את מחית תפוחי אדמה כפי שהורה על החבילה.
מורחים את תערובת הבשר לתחתית צלחת הוכחה תנור. מכסים בשכבה של פירה, העליון עם גבינה מגוררת.
אופים במשך 10 דקות ב 400 מעלות F (205 מעלות C), או עד גבינה נמסה השחמה.