קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

צ'ה Ca Thang ארוך: דג שמיר ויאטנמי עם כורכום

צ'ה Ca Thang ארוך: דג שמיר ויאטנמי עם כורכום
זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם צ'ילי, galangal, סוכר דקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: דג כורכום ויאטנמי עם אטריות אורז, שמיר וnuoc Cham, אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר, ו אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר.

הוראות

1
Prepping the galangal: Clean the chunk of galangal and remove any dirt. לקלף את שורש galangal עם קצה כף, לחתוך אותו לחתוך לרצועות julienne. תניח בצד.Prepping הדג: לשטוף את הדגים לייבש לטפוח באמצעות מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
GalangalGalangal
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
חותכים את הפילה למקלות מלבניים עבים 1 אינץ'.
3
מקום בצלחת רדודה. מתבלים את הדגים עם אבקת בצל, 2 שיני שום, אבקת כורכום, שאלוט, galangal, סוכר דקל ואבקת צ ' ילי אדומה. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כורכוםכורכום
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
סוכר כף ידסוכר כף יד
GalangalGalangal
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
טפטוף עם 1 כף שמן. להשרות את הדגים במשך לא יותר מ -30 דקות.לטף את הדג יבש עוד פעם אחת ולהסיר כל לחות. מתבלים במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מערבבים היטב.
6
מעבירים כמה מקלות דגים בכל פעם לצלחת. באמצעות מסננת רשת דקה, מפזרים קצת קמח (אם נעשה שימוש) על מקלות הדגים ולנער את הקמח העודף.בישול דגים שמיר: במחבת, לחמם את השמן ומטגנים את השום הנותר עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הסר את השום ולהניח בצד. לאחר השמן יש טעם שום נחמד, בעדינות לנער את הקמח העודף את כל מקל דגים עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מניחים את הדג בשמן, מוודא שמקלות הדגים לא נוגעים אחד בשני. נענוע המחבת כדי לוודא שהדגים לא נדבקים לתחתית המחבת ושזה מצופה לגמרי בשמן. לבשל במשך כ 2-3 דקות (תלוי בעובי של הסטייק) עד מוזהב קלות, להעיף כל חתיכה (אני משתמש במקלות אכילה שבו אני מוצא יותר קל לתמרן; אתה יכול להשתמש טרנר דגים מחוררת) ומטגנים את הצד השני במשך 2-3 דקות נוספות עד פריך קל השחמה. נענוע המחבת שוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מניחים את מקלות הדגים על מגבת נייר. חזור עד שכל המקלות הם used.In אותו מחבת, מוסיפים את הבצל הירוק ואת הפרוסות בצל. מוקפץ עד לזהב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים חצי מכמות השמיר הטרי, מערבבים ומבשלים דקה אחת עד הריחני. להחזיר את מקלות הדגים ושום מטוגן למחבת. מתבלים עם טפטוף של רוטב דגים. ולכסות עם השמיר שנותר. כבה את החום ומפזרים בוטנים. נענוע המחבת לתת לכל הטעמים להתמזג. התאם seasoning.To בדוק את" doneness", לחתוך מקל דגים במחצית; הצבע של החלק הפנימי צריך להיות לבן ואטום. אם זה עדיין ברור שקוף, תחזיר את זה למחבת.זמן הרכבה: בקערה, לשלב את החסה, עשבי תיבול וייטנאמיים מלפפון. לזרוק היטב.כאשר אתה מוכן לשרת, למקם את הירוקים בכל קערה בודדת.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב דגיםרוטב דגים
שמירשמיר
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ירוקירוק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיף את אטריות ורמיצ 'לי העליון עם דג שמיר וכמה פרוסות של פלפל צ' ילה (אם נעשה שימוש).
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
מגישים חמים עם פלחי ליים, פרוס צ 'ילי ירוק ורוטב טבילת ממרח שרימפס האנוי המסורתי (מ" מ ruc, אשר טעם חזק מאוד-אני אפרסם את המתכון בסוף השבוע) או nc מ " מ בצד.באופן מסורתי, מנה זו מוגשת גם עם קרקרים אורז סומסום שחור מנוקד.ליהנות עם כוס גבוהה של משקה ג ' ינג ' ר צונן lemongrass.בתאבון!
מרכיבים שתצטרך
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
קרקרים אורזקרקרים אורז
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
BelacanBelacan
סיד טריזסיד טריז
אליקסיר גאליקסיר ג
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקnÆ°á nÆ°á "" c máºm רוטב טבילה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן קנולהשמן קנולה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה שפמנוןפילה שפמנון1(יכול להיות או להרחיק)אבקת צ'ילי אדומהאבקת צ'ילי אדומה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה משולבת, מנטה וייטנאמית( rau thÆ¡m), מלפפון מגורר וחסהכוסברה משולבת, מנטה וייטנאמית( rau thÆ¡m), מלפפון מגורר וחסה11 קילו קישואים,רוטב דגיםרוטב דגים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרה (אופציונלי)קמח לכל מטרה (אופציונלי)1חבורהשמיר טרישמיר טרי1אינץגלנגל טרי (או ג'ינג'ר)גלנגל טרי (או ג'ינג'ר)3ציפורןשום טרישום טרי3צ'ילי ירוק טרי (אופציונלי)צ'ילי ירוק טרי (אופציונלי)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוקבצל ירוק2(יכול להיות או להרחיק)מלח כשרמלח כשר2לייםליים1קטן20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות2(יכול להיות או להרחיק)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)11 קילו קישואים,סוכר כף יד מגורדסוכר כף יד מגורד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבוטנים קצוצים בצפיפותבוטנים קצוצים בצפיפות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת אטריות אורז vermicelli (bún ב וייטנאמית)חבילת אטריות אורז vermicelli (bún ב וייטנאמית)3(חוֹרֶף)שאלוט חתוכים לקוביותשאלוט חתוכים לקוביות1(יכול להיות או להרחיק)אבקת כורכוםאבקת כורכום

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.