זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם צ'ילי, galangal, סוכר דקלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: דג כורכום ויאטנמי עם אטריות אורז, שמיר וnuoc Cham, אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר, ו אמנון ויאטנמי עם כורכום ושמיר.
הוראות
1
Prepping the galangal: Clean the chunk of galangal and remove any dirt. לקלף את שורש galangal עם קצה כף, לחתוך אותו לחתוך לרצועות julienne. תניח בצד.Prepping הדג: לשטוף את הדגים לייבש לטפוח באמצעות מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Galangal
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
חותכים את הפילה למקלות מלבניים עבים 1 אינץ'.
3
מקום בצלחת רדודה. מתבלים את הדגים עם אבקת בצל, 2 שיני שום, אבקת כורכום, שאלוט, galangal, סוכר דקל ואבקת צ ' ילי אדומה. לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כורכום
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
סוכר כף יד
Galangal
שאלוט, מגורר או טחון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
טפטוף עם 1 כף שמן. להשרות את הדגים במשך לא יותר מ -30 דקות.לטף את הדג יבש עוד פעם אחת ולהסיר כל לחות. מתבלים במלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מערבבים היטב.
6
מעבירים כמה מקלות דגים בכל פעם לצלחת. באמצעות מסננת רשת דקה, מפזרים קצת קמח (אם נעשה שימוש) על מקלות הדגים ולנער את הקמח העודף.בישול דגים שמיר: במחבת, לחמם את השמן ומטגנים את השום הנותר עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הסר את השום ולהניח בצד. לאחר השמן יש טעם שום נחמד, בעדינות לנער את הקמח העודף את כל מקל דגים עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מניחים את הדג בשמן, מוודא שמקלות הדגים לא נוגעים אחד בשני. נענוע המחבת כדי לוודא שהדגים לא נדבקים לתחתית המחבת ושזה מצופה לגמרי בשמן. לבשל במשך כ 2-3 דקות (תלוי בעובי של הסטייק) עד מוזהב קלות, להעיף כל חתיכה (אני משתמש במקלות אכילה שבו אני מוצא יותר קל לתמרן; אתה יכול להשתמש טרנר דגים מחוררת) ומטגנים את הצד השני במשך 2-3 דקות נוספות עד פריך קל השחמה. נענוע המחבת שוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מניחים את מקלות הדגים על מגבת נייר. חזור עד שכל המקלות הם used.In אותו מחבת, מוסיפים את הבצל הירוק ואת הפרוסות בצל. מוקפץ עד לזהב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים חצי מכמות השמיר הטרי, מערבבים ומבשלים דקה אחת עד הריחני. להחזיר את מקלות הדגים ושום מטוגן למחבת. מתבלים עם טפטוף של רוטב דגים. ולכסות עם השמיר שנותר. כבה את החום ומפזרים בוטנים. נענוע המחבת לתת לכל הטעמים להתמזג. התאם seasoning.To בדוק את" doneness", לחתוך מקל דגים במחצית; הצבע של החלק הפנימי צריך להיות לבן ואטום. אם זה עדיין ברור שקוף, תחזיר את זה למחבת.זמן הרכבה: בקערה, לשלב את החסה, עשבי תיבול וייטנאמיים מלפפון. לזרוק היטב.כאשר אתה מוכן לשרת, למקם את הירוקים בכל קערה בודדת.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב דגים
שמיר
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיף את אטריות ורמיצ 'לי העליון עם דג שמיר וכמה פרוסות של פלפל צ' ילה (אם נעשה שימוש).
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
מגישים חמים עם פלחי ליים, פרוס צ 'ילי ירוק ורוטב טבילת ממרח שרימפס האנוי המסורתי (מ" מ ruc, אשר טעם חזק מאוד-אני אפרסם את המתכון בסוף השבוע) או nc מ " מ בצד.באופן מסורתי, מנה זו מוגשת גם עם קרקרים אורז סומסום שחור מנוקד.ליהנות עם כוס גבוהה של משקה ג ' ינג ' ר צונן lemongrass.בתאבון!
מרכיבים שתצטרך
יכול אפרסקים, סחוט
קרקרים אורז
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
Belacan
סיד טריז
אליקסיר ג
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.