צ'ימיצ' נגות עוף
צ'ימיצ' נגות עוף היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 36 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גבינת צ'דר, שמן, מלח שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צ'ימיצ' נגות עוף, צ'ימיצ' נגות עוף, ו צ'ימיצ' נגות עוף.
הוראות
בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל, שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 1-1/2 עד 2 דקות או עד לחימום. כף 1/3 כוס מחוץ למרכז על כל טורטיה; מפזרים גבינה. מקפלים את קצה המילוי הקרוב ביותר; מקפלים בשני הצדדים ומגלגלים. מאובטח עם קיסם.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל-375 מעלות צלזיוס. מבשלים צ 'ימיצ' נגות עד להזהבה, הופכים לבישול מכל הצדדים.
מגישים עם תוספות לבחירתכם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פיטי הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי עבור צ 'ימיצ' אנגה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות קשת סונומה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.