בשר טחון צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 371 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. אם יש לך צלי בקר צ'אק, בצל, טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו צ'יפוטלה בקר מגורר, צ'יפוטלה בקר מגורר, ו צ'יפוטלה בקר מגורר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר או מעבד מזון, צ 'ילי צ' יפוטלה פירה עם רוטב adobo עד חלקה. כף 2 1/2 כף. לתוך בישול איטי; שארית מילואים לשימושים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
רוטב Adobo
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בישול איטי
בלנדר
2
מוסיפים עגבניות, מיץ ליים, בצל ושום; מערבבים לשלב. מתבלים בשר בקר עם מלח ופלפל ומוסיפים לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ ליים
עגבנייה
שום
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
3
מכסים ומבשלים על גבוה עד בשר רך מספיק כדי לגרוס בקלות עם מזלג, על 6 שעות. באמצעות שני מזלגות, בשר לגרוס; כפית לתוך קערת הגשה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
בקר
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מגישים בשר בקר עם טורטיות תירס מחוממות, חסה מגוררת וגבינה, אבוקדו פרוס ושמנת חמוצה, אם תרצה.