קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

צדפות בגריל ברוטב קארי קוקוס

צדפות בגריל ברוטב קארי קוקוס
צדפות בגריל עם רוטב קארי קוקוס יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוטב קוקוס-קארי, בזיליקום, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו צדפות, במיה ועגבניות ברוטב קארי קוקוס, צדפות, במיה ועגבניות ברוטב קארי קוקוס, ו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס ועגבניות צ'אטני דובדבן בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיץ תפוזים ובזיליקום בקערה גדולה; מוסיפים צדפות, משליכים למעיל. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר צדפות; להשליך מרינדה. גריל, עם מכסה סגור, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
6 עד 7 דקות בכל צד או עד לסיום.
4
מגישים עם רוטב קוקוס קארי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארירוטב קארי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו