צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פלחי סיד, אוזני תירס, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני, צדפות בגריל עם סלט תירס מקסיקני, ו צדפות ים בגריל עם סלט תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תדליק גריל. בקערה גדולה, לזרוק את השום והבצל עם מיץ לימון ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מברשת את התירס עם שמן וגריל על חום מתון עד חרוך ופשוט רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר למשטח עבודה ולחתוך את הגרעינים את הקורים.
4
לטאטא את המיונז ואת אבקת צ ' ילה לתוך שום, בצל ומיץ לימון.
מברישים את הצדפות בשמן צמחי ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה עד להשחמה יפה ובקושי מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד. כפית את סלט התירס על 4 צלחות העליון עם הצדפות.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.