ציפוי שוקולד גנאש
ציפוי שוקולד גנאש עשוי להיות רק הזיגוג שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חמאה, פירורי שוקולד חלב, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -32 דקות. נסו Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בואו שמנת חמוצה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מיקרוגל שוקולד וחמאה בקערת זכוכית 2 ליטר ב גבוה 1 1/2 דקות או עד נמס, ערבוב פעמיים. מערבבים שמנת חמוצה.