קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות57
מגזין

צלי כתר של חזיר עם זיגוג רימון ג'ינג'ר

צלי כתר של חזיר עם זיגוג רימון ג'ינג'ר
צלי כתר של חזיר עם זיגוג רימון ג'ינג'ר נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 4228 קלוריות, 369 גרם חלבון, ו 199 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 64% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 15 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו -15 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורשים צלי כתר של בשר חזיר, מלח ופלפל, ריבת תפוזים ורוטב סויה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: צלי כתר חזיר עם זיגוג מלכותי ורוטב, צלי חזיר עשבי תיבול עם זיגוג אפרסק ג'ינג'ר, ו ארוחת חג המולד: מייפל סוכר וג'ינג'ר צלי חזיר עם רוטב חמוציות קלמנטין רימונים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הצלי בתבנית צלייה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מניחים צלי בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בסיר קטן שלבו מיץ רימונים, ג ' ינג ' ר, מיץ ליים ורוטב סויה. מביאים לרתיחה, מערבבים ריבה ומסירים מהאש. הניחו את הזיגוג הזה בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
כאשר צלי כבר בישול במשך שעה 1 ו 20 דקות, מברשת צלי עם כ 1/3 של זיגוג. צולים עוד 10 דקות, מברישים עם עוד 1/3 מהזיגוג. צולים עוד 10 דקות, מברישים בזיגוג שנותר. ממשיכים לצלות עד שהטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיעה ל 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן