קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

צלעות בירה

צלעות בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות בירה. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, בירה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו צלעות ברביקיו בירה שורש, צלעות צלויות עם צדפות, ו צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים את הצד בשרי צלעות בשרי בשכבה 1 במחבתות אפייה משומנות קלות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים עד רך מעט, על 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים בקערה גדולה, לשלב את הבירה, רוטב סויה, חרדל, סוכר, בצל, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רוטב סויהרוטב סויה
חרדלחרדל
בצלבצל
סוכרסוכר
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
חותכים את הצלעות לתוך 1 צלעות חלקים, להוסיף אותם לקערה, ערבוב כדי לצפות אותם עם המרינדה, ולתת להם להשרות, מכוסה, בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, במשך 2 שעות או לצנן אותם, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הסר את הצלעות מן המרינדה, מרינדה מילואים, ולסדר אותם בצד בשרי בשכבה אחת במחבתות אפייה משומנות קלות. מביאים את המרינדה לרתיחה ומברישים את הצלעות עם חלק מהמרינדה, ואופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש, מסתובבים ושופכים אותם מדי פעם, במשך 1 שעה, או עד שהם רכים ומזוגגים. (הצלעות עשוי להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מחממים את הצלעות במחבתות אפייה בתנור f 350 מעלות שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהם מחוממים דרך.)
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
מגישים את הצלעות חמות או בטמפרטורת החדר ומקשטים אותם עם בצל ירוק,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
צלעותצלעות