צלעות ברביקיו הויסין
מתכון צלעות ברביקיו הויסין מוכן בעוד כ-7 שעות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. במנה עיקרית זו יש 1066 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך חום גריל: שום נמוך, מגורען, צלעות חזיר סנט לואיס לחתוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, רוטב ברביקיו הויסין, ו רוטב ברביקיו הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את לשפשף, לערבב יחד סוכר חום, מלח, אבקת 5-spice, פלפל סצ ' ואן, פלפל לבן, ושום בקערה קטנה.
הסר את הממברנה מהחלק האחורי של המדף, לקצץ את הצלעות של עודף שומן. לשפשף כל מדף בנדיבות עם לשפשף. לעטוף צלעות בנייר כסף או במקום במיכל גדול ולאחסן במקרר לילה (אופציונלי).
הסר את הצלעות מהמקרר בעת הכנת המעשן או הגריל. אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית וייצור עשן, מניחים את הצלעות במעשן או גריל, צד בשר למעלה, ועשן עד הצלעות יש עיקול קל כאשר הרים מקצה אחד, 5 עד 6 שעות.
בשעה 1/2 האחרונה של בישול, למרוח את החלק העליון של כל מדף עם רוטב ברביקיו ולהמשיך לעשן כדי caramelize רוטב.
הסר מעשן, פרוסה, ומגישים.