צלעות חזיר מזוגגות בורבון וביצים מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר מזוגגות בורבון וביצים מטוגנות. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ביצים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מזוגגות בורבון, חרדל וצלעות חזיר מזוגגות בורבון, ו צלעות חזיר מזוגגות בורבון # SundaySupper.
הוראות
בקערה קטנה לשלב סוכר חום, פפריקה מעושנת, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל. לשפשף תערובת סוכר חום על צלעות חזיר.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הקצפה תת-קרקעית.
מוסיפים צלע חזיר ומבשלים עד משחימים היטב, על 4 דקות. הפוך חזיר ומבשל עד השחמה בצד השני, על 3 דקות.
תוסיף בורבון למחבת. המשך לבשל עד הנוזל צמצם זיגוג כהה, כ 3 דקות יותר.
הסר צלעות חזיר וכל זיגוג שנותר מן המחבת ואת השמורה.
להעביר צלעות חזיר לצלחת גדולה לנוח, לשפוך כל זיגוג על גבי.
לחסל מחבת עם מגבת נייר. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה, להוסיף שמן, וחום עד מנצנץ. מטגנים את הביצים עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מעל כל צלע חזיר עם ביצה, מפזרים בצל ירוק, ומגישים.