צלעות כבש עם רוטב בלסמי דובדבנים ונענע
צלעות כבש עם רוטב דובדבן בלסמי ונענע נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. אם יש לכם מלח, מנטה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: צלעות כבש עם רוטב מנטה דובדבן, צלעות כבש במרינדה בגריל עם עגבניות שרי בלסמיות, ו צלעות כבש במרינדה בגריל עם עגבניות שרי בלסמיות.
הוראות
מערבבים דובדבנים טריים יחד עם סוכר וmacerate בעוד צלעות בראונינג. אם באמצעות דובדבנים קפואים, מערבבים עם כל מיצים וסוכר להפשיר, על 1 1/2 שעות.
טלה יבש ומפזרים מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté 4 צלעות, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
העברה לצלחת ומכסה רופף עם נייר. לבשל ולהעביר הנותרים 4 צלעות באותו אופן.
יוצקים שומן מ מחבת ולהוסיף שמן כפות הנותרים.
חום עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté שאלוט, ערבוב, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים דובדבנים עם מיצים, מרק, וחומץ ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם גירוד חתיכות חומות, ואז להפחית את החום ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ואז מוסיפים חמאה ו 2 כפות נענע, ערבוב רק עד החמאה נמסה.
רוטב כפית על צלעות ומפזרים עם הנותרים 2 כפות נענע.