Jambalaya צמחוני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. לך לחנות ותביא פלפל קאיין, שמן זית, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. , שהוא מוצק. נסו Jambalaya, Jambalaya, ו ויג ג'מבליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל, פטריות, סלרי ושום עד הבצל רך ושקוף, כ 5 דקות.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות דון אולגאריו אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.