זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לך כמון טחון, שעועית חומוס, כמון טחון, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. נסו קארי שעועית צמחונית, קארי צמחוני, ו קארי אדום תאילנדי צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מערבבים את העדשים ושום, ועונה עם אבקת קארי, כמון, ופלפל קאיין. מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים את העגבניות, שעועית גרבנזו, שעועית, וצימוקים. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Quintan Essentia Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.