קדירת אורז פרא והודו
קדירת אורז פרא והודו היא מנה עיקרית שמגישה 6. חלק אחד מהמנה מכילה בערך 19 גרם חלבון , 13 גרם שומן ובסך הכל 405 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, תערובת אורז, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה די טוב. תבשיל הודו ואורז בר , תבשיל הודו ואורז בר , ותבשיל הודו ואורז בר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מביאים 2 1/4 כוסות מים, תערובת אורז בתוספת חבילת תיבול וכף חמאה לרתיחה בסיר מכוסה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים עד שהאורז רך והמים נספגים, כ-25 דקות.
מערבבים הודו, שמנת מרק עוף, סלרי, 1 כוס מים, ערמוני מים, בצל ורוטב סויה לאורז בר עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את תערובת ההודו לתבנית אפייה של 3 ליטר.
יוצקים 2 כפות חמאה מומסת על פירורים בקערה, תוך ערבוב לציפוי פירורים בחמאה.
מפזרים פירורי לחם עם חמאה על תערובת הודו.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ-30 דקות.