קומתיים מיני Reubens
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: קומתיים מיני Reubens, קומתיים משולשים קסדייה, ו מועדון דקר משולש בגריל.
הוראות
חותכים כל פרוסה של גבינה חצי לרוחב, ולאחר מכן לחתוך כל חצי באלכסון כדי ליצור 2 משולשים.
טוסט 6 פרוסות לחם; מורחים רוטב באופן שווה על 1 צד של כל פרוסה.
המברשת נמסה חמאה על צד אחד של כל פרוסה של לחם שנותר untoasted.
מניחים 6 פרוסות לחם, הצדדים חמאה למטה, על משטח העבודה; להפיץ כל אחד עם 1 כפית חרדל. מחלקים פסטרמה באופן שווה על פני פרוסות לחם מצופות חרדל; למעלה כל אחד עם 2 כפות כרוב כבוש, משולש גבינה 1 ו פרוסת לחם קלוי 1, בצד ההלבשה. מחלקים בשר משומר באופן שווה על פרוסות לחם מצופה רוטב; למעלה כל אחד עם 2 כפות כרוב כבוש, משולש גבינה 1 ופרוסות לחם שנותרו, הצדדים חמאה למעלה. Secure כריכים עם קיסמים.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' או מחבת על חום בינוני. לבשל כריכים 6 עד 10 דקות, פונה פעם אחת, עד שחום קל גבינה מותכת.
באמצעות סכין חשמלי או סכין משונן, לחתוך בזהירות כל כריך לתוך 4 מלבנים. Secure כל כריך מיני עם שיפוד במבוק 6 אינץ'.