קינמון-Pancetta Carbonara
קינמון-Pancetta Carbonara עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך פרמזן, חלמונים ביצה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די טוב. נסו ספגטי קרבונרה עם כרישה ופנצ'טה, Pancetta Carbonara עם תרד תינוק טרי, ו קרבונרה ממולאים תפוחי אדמה עם פריך Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים את הבייקון ואת pancetta במחבת גדולה כבדה על חום בינוני עד כמעט פריך, על 5 דקות.
מפזרים את הקינמון על בייקון ופנצ ' טה וטחון עד שהבייקון פריך וזהוב, בערך 2 דקות יותר. מגניב.
להקציף את הקרם, גבינה, חלמונים להתמזג.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפטוצ ' יני ומבשלים עד שהוא פשוט רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטוצ ' יני לתערובת השמנת וזורקים על אש בינונית-נמוכה עד שהרוטב מכסה את הפסטה בעובי, כ -5 דקות (לא מרתיחים). מתבלים את הפסטה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה רחבה.