קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קינמון-Pancetta Carbonara

קינמון-Pancetta Carbonara
קינמון-Pancetta Carbonara עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך פרמזן, חלמונים ביצה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די טוב. נסו ספגטי קרבונרה עם כרישה ופנצ'טה, Pancetta Carbonara עם תרד תינוק טרי, ו קרבונרה ממולאים תפוחי אדמה עם פריך Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים את הבייקון ואת pancetta במחבת גדולה כבדה על חום בינוני עד כמעט פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מפזרים את הקינמון על בייקון ופנצ ' טה וטחון עד שהבייקון פריך וזהוב, בערך 2 דקות יותר. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פנצ ' טהפנצ ' טה
בייקוןבייקון
3
להקציף את הקרם, גבינה, חלמונים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרםקרם
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הפטוצ ' יני ומבשלים עד שהוא פשוט רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
6
ניקוז.
7
מוסיפים את הפטוצ ' יני לתערובת השמנת וזורקים על אש בינונית-נמוכה עד שהרוטב מכסה את הפסטה בעובי, כ -5 דקות (לא מרתיחים). מתבלים את הפסטה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
קרםקרם
פסטהפסטה
רוטברוטב
8
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה רחבה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מפזרים עירית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית