הכן את הקרום: לתוך הקערה הגדולה של מעבד המזון שלך, להוסיף 2 2/3 כוסות קמח לכל המטרה, 1 כף אבקת מרק עוף, 1/2 כפית מרווה שפשף, 1/8 כפית אבקת בצל, 1/8 כפית אבקת כורכום, 3/4 כוס שמן קנולה, 6 כפות חלב, 1 כפית חומץ שומן בייקון, 1 כפית תפוח תפוחים, 1 כפית סוכר חום; לשפוך לתוך מעבד מזון תוך כדי ריצה; תהליך במשך 30-45 שניות; לשפוך על גבי גיליון קמח תירס; לשפוך שמן אגוז; לשפוך שמן קוקוס; 1 כפית מיץ תפוחים; הבצק כל כך בתחתית הקרום חלק הוא מעט גדול יותר; צורה בצק לכדורים; שטוח מעט; מקום גיליון נייר שעווה מעל הבצק התחתון; רול 2 אינץ 'רחב יותר מאשר צלחת פאי 9 אינץ'; להסיר גיליון העליון של נייר שעווה; להחליק את היד מתחת לסדין התחתון של נייר שעווה; להתהפך צלחת עוגה כל כך נייר שעווה הוא על גבי; קלות כדי להתאים צלחת עוגה; להסיר נייר שעווה (לא פירס בצק); מקום צלחת עוגה למקפיא עד מוכן למלא (צריך להיות קפוא למדי כאשר מלא).חותכים לבבות ארטישוק לרבעים או חתיכות בגודל נגיסה עבה; להפריש.גרגר 1 כוס גבינה שוויצרית; להפריש.לטגן 2 שיני שום שלמות ו 1/3 כוס בצל קצוץ ב 2 כפות שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני עד בצל ושום לרכך.מוסיפים לבבות ארטישוק לתערובת לטגן יחד עם 1/4 כוס יין לבן יבש, 1 כף פטרוזיליה טחון, 1 כפית שמיר טרי חתוך, ו 1/4 כפית מלח כשר; מערבבים ומטגנים עד מתאדים נוזל; להסיר סיר מחום.הסר שיני שום שלמות מן הסיר ומניח לתוך קערת מעבד מזון יחד עם 1 3/4 כוסות שמנת, 1 כוס גבינה שווייצרית גרוסה, 4 ביצים, 2 כפות חמאה מומסת, 1/4 כפית סוכר, 1/8 כפית אגוז מוסקט 1 קמצוץ פלפל לבן הקרקע; תהליך במשך 30 שניות.שלב תערובת פודינג עם תערובת ארטישוק סאוט בקערה בינונית-גדולה; להוסיף 2-3 אונקיות גבינת פטה מתפוררת (אופציונלית אך מומלצת); לקפל מרכיבים יחד עד מעורבב היטב.יוצקים תערובת פודינג לשני 9 אינץ 'קליפות עוגה מראש אפוי או לתוך אחד 10 אינץ' צלחת עמוקה מראש אפוי עוגה; העליון עם 2-3 אונקיות גבינת פטה מתפוררת (אופציונלי אך מומלץ) מפזרים עירית טרי חתוך או בצל ירוק צמרות לפני האפייה.אופים ב 375 במשך 25-30 דקות עד נפוח השחמה קלות; לאפשר להגדיר 10 דקות.פרוסה, ואז לשרת וליהנות!