קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

קיש חזיר וגבינה בריא יותר של בקי

קיש חזיר וגבינה בריא יותר של בקי
קיש החזיר והגבינה הבריא יותר של בקי מסתובב 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 314 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מכלמתכונים דורש חזיר, שמן זית, חלב אידוי וקרום פאי יחיד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 69%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קיש חזיר וגבינה, קיש חזיר וגבינה, ו קיש חזיר וגבינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מגלגלים קרום פאי ולוחצים לכלי פאי בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ירוק עד שנבול ומתחיל להשחים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסירים מהאש.
4
מורחים חזיר על קרום פאי מוכן ומעליהם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
חםחם
5
להקציף בקערה תחליף ביצה, חלב אידוי וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
חלב מתאדהחלב מתאדה
תחליף ביצהתחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
יוצקים מעל תערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
7
מפזרים גבינת פרמזן ומקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
עיריתעירית
8
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות. מגבירים את האש ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות עד שהקיש משחים, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מוציאים מהתנור ומניחים לקיש לנוח עד להתייצבות הביצים, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן

קיש עובד ממש טוב עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. לה גרנד קורטאז ' רוז בלום ברוטבקבוק מסנוור עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.