קלח תירס בגריל עם חמאת ליים נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, אורגנו, גרידת ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: תירס בגריל עם חמאת ליים, קלח תירס בגריל עם חמאת כוסברה וליים, ו תירס בגריל עם חמאת צ'יפוטלה-ליים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
משרים את התירס במיכל גדול של מים במשך שעה 1. מכינים את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
שמים את הקלחים הספוגים על הגריל החם ומבשלים 30 עד 40 דקות, הופכים לעתים קרובות. התירס נעשה כשהוא מרגיש רך כשלוחצים עליו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
בזמן שהתירס צולה מכינים את חמאת הליים: בקערה קטנה מוסיפים את החמאה, גרידת הליים, הכרוויל והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
Chervil
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים היטב ומורחים על צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מורחים את פרסקו הקסו על צלחת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
Queso Fresco
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מוציאים את התירס מהגריל ומקלפים בזהירות את הקליפות (יהיה חם).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
הסר את משי התירס וקשור את הקליפות בקשר כדי שתוכל להחזיק בו כמו ידית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
9
מגלגלים פנימה את חמאת הליים ואז מגלגלים בפרסקו של קווסו; מפזרים את לשפשף אנצ 'ו צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
Queso Fresco
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
דראגי פנינה לבנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
10
מניחים על מגש גדול ומגישים מיד.
11
לשפשוף התבלינים: צולים את נתחי האנצ 'ו צ' ילה על אש נמוכה במחבת יבשה עד שהם ריחניים, ומנערים את התבנית כדי שלא יחרכו.