קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

קסדיות כרוב ובטטות

קסדיות כרוב ובטטות
אם ברצונך להוסיף עוד מקסיקני מתכונים לרפרטואר שלך, כרוב וקסדיות בטטה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. המתכון הזה הו הירקות שלי דורש בטטה, פפריקה, טורטיות, מלח ופלפל. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. קסדיות כרוב ובטטות, טורטיות בטטה, ו טורטיות בטטה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
2
מניחים בטטה על תבנית אפייה קטנה מרופדת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים במשך 35-45 דקות, או עד מכרז. מגניב מעט, ואז להסיר את העור, להעביר לקערה קטנה, מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד תפוחי אדמה הוא בישול, שמן חום במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים בצל ומבשלים עד רק מתחיל caramelize, על 45-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים צ ' וריסו (אם משתמשים) ומבשלים 5 דקות. מערבבים כרוב ולהמשיך לבשל עד נבול. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים שעועית שחורה ופפריקה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
8
מחלקים בטטות, תערובת בצל מקורמל, ושעועית באופן שווה על חצי אחד של כל טורטייה, משאיר על 1/2 אינץ ' של שטח לאורך הקצוות. מקפלים חצי ריק על החצי עם מילוי.
מרכיבים שתצטרך
9
בשלב זה, אתה יכול לבשל את הקסדיות שלך עם זאת אתה מעדיף. אני אוהב לבשל את שלי על גריל מרוסס בשמן זית ומחומם במדיום. אתה יכול גם להשתמש יצרנית quesadilla אם יש לך אחד או לבשל אותם במחבת על חום בינוני גבוה, מרפרף לאחר טורטייה מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
10
חותכים לפרוסות ומגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

Quesadilla עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.