קסדיות כרוב ובטטות
אם ברצונך להוסיף עוד מקסיקני מתכונים לרפרטואר שלך, כרוב וקסדיות בטטה יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. המתכון הזה הו הירקות שלי דורש בטטה, פפריקה, טורטיות, מלח ופלפל. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. קסדיות כרוב ובטטות, טורטיות בטטה, ו טורטיות בטטה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים בטטה על תבנית אפייה קטנה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים במשך 35-45 דקות, או עד מכרז. מגניב מעט, ואז להסיר את העור, להעביר לקערה קטנה, מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד חלקה.
בעוד תפוחי אדמה הוא בישול, שמן חום במחבת גדולה על אש נמוכה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רק מתחיל caramelize, על 45-60 דקות.
מוסיפים צ ' וריסו (אם משתמשים) ומבשלים 5 דקות. מערבבים כרוב ולהמשיך לבשל עד נבול. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים שעועית שחורה ופפריקה בקערה קטנה.
מחלקים בטטות, תערובת בצל מקורמל, ושעועית באופן שווה על חצי אחד של כל טורטייה, משאיר על 1/2 אינץ ' של שטח לאורך הקצוות. מקפלים חצי ריק על החצי עם מילוי.
בשלב זה, אתה יכול לבשל את הקסדיות שלך עם זאת אתה מעדיף. אני אוהב לבשל את שלי על גריל מרוסס בשמן זית ומחומם במדיום. אתה יכול גם להשתמש יצרנית quesadilla אם יש לך אחד או לבשל אותם במחבת על חום בינוני גבוה, מרפרף לאחר טורטייה מתחיל חום.
חותכים לפרוסות ומגישים עם סלסה.