קערות לחם לארוחת בוקר
קערות לחם ארוחת בוקר דורשות כ -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 340 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -20 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, ביצים, גבינת פונטינה ופטריות. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קערות לחם לארוחת בוקר ביצי בייקון וגבינה , קערות ארוחת בוקר כפריות וקערות ארוחת בוקר קייל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. במחבת קטנה, מבשלים פנצ'טה על אש בינונית עד להשחמה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; לנקז על נייר סופג.
בינתיים חותכים פרוסה דקה מעל כל גליל. חלול תחתית הגליל, ומשאיר מעטפת בעובי 1/2 אינץ' (שמור את הלחם שהוסר לשימוש אחר); מניחים קונכיות על תבנית לא משומנת.
מוסיפים פטריות ופנצ'טה לקליפות הלחם. שוברים בזהירות ביצה לכל אחד; מפזרים ביצים עם מלח ופלפל.
אופים 18-22 דקות או עד שהחלבונים מתייצבים לחלוטין והחלמונים מתחילים להסמיך אך אינם קשים.