קראנץ' ריבס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו ריבס קראנץ'. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 583 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 95 סנט למנה מנות. אם יש לכם ריבס, חמאה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24%, וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קראנץ' ריבס, קראנץ' ריבס וקפלה וקראנץ' תות ריבס.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את ארבעת המרכיבים הראשונים.
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מהדקים מחצית מהתערובת לתוך 8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. מניחים את שאר תערובת הפירורים בצד לציפוי.
מפזרים ריבס על הקרום; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן מערבבים את הסוכר ועמילן התירס; להקציף מים בהדרגה עד לקבלת מרקם חלק. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; להקציף וניל.
מפזרים תערובת פירורים שמורה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך שעה אחת או עד שהם מבעבעים ומשחימים קלות.
מגישים חם עם גלידה אם רוצים.