המתכון הקאריביים קראנץ ' מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון במרכז אמריקה. מתאבן זה יש 144 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פופקורן צץ, צימוקים, בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כזה אדיר. נסו קראנץ ' קריבי, קראנץ '- קראנץ': שבוע של (לעשות קדימה) סלטי האביב בצנצנות, ו עוגיות דגני קפטן קראנץ 'עם מילוי בצק עוגיות קפטן קראנץ' (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', מערבבים דגנים, בוטנים, צימוקים וצ ' יפס בננה. בסיר 1 ליטר, מחממים חמאה ודבש על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה. מערבבים קינמון ומלח; לשפוך על תערובת דגנים, זורק עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
בננה צ ' יפס
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים חשפו 10 דקות, ערבוב פעם אחת. מערבבים פופקורן וקוקוס.