קרוסטיני של Bluestem עם פרושוטו וציפוליני חם ומתוק
אם יש לכם בצל cipollini, סוכר, לחם כפריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סוויט פי קרוסטיני עם פרושוטו, רדיקיו מלוחים ופרושוטיני עם סאפה מתוק, ו בצל Cipollini חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השומר ואת הבצל ואת sauté עד השחמה, ערבוב כדי לקבל צבע אפילו, על 5 דקות.
מוסיפים את השום, היין, המיץ, החומץ והסוכר. מבשלים ומפחיתים במשך 5 דקות, רק כדי לרכך את הבצל. תוריד את המחבת מהחום ותערבב את תמצית החרדל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד.
מברשת שמן זית כתית על שני הצדדים של כל פרוסת לחם. טוסט הלחם במחבת על mediumhigh חום עד רק חום זהוב. מתבלים במעט מלח.
כדי לשרת, לשים פרוסת לחם קלוי על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל פרוסה עם כמה פרושוטו ושומר תערובת cipollini.