קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קרוסטיני של Bluestem עם פרושוטו וציפוליני חם ומתוק

קרוסטיני של Bluestem עם פרושוטו וציפוליני חם ומתוק
אם יש לכם בצל cipollini, סוכר, לחם כפריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו סוויט פי קרוסטיני עם פרושוטו, רדיקיו מלוחים ופרושוטיני עם סאפה מתוק, ו בצל Cipollini חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השומר ואת הבצל ואת sauté עד השחמה, ערבוב כדי לקבל צבע אפילו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום, היין, המיץ, החומץ והסוכר. מבשלים ומפחיתים במשך 5 דקות, רק כדי לרכך את הבצל. תוריד את המחבת מהחום ותערבב את תמצית החרדל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תניח בצד. 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מברשת שמן זית כתית על שני הצדדים של כל פרוסת לחם. טוסט הלחם במחבת על mediumhigh חום עד רק חום זהוב. מתבלים במעט מלח. 
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כדי לשרת, לשים פרוסת לחם קלוי על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל פרוסה עם כמה פרושוטו ושומר תערובת cipollini.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
6
מגישים באופן מיידי.