קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

קרם ברולה פטל אדום

קרם ברולה פטל אדום
המתכון האדום פטל קרם ברולה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 1 שעה. מתכון זה משמש 6. לקינוח הזה יש 373 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מילוי פאי פטל, חלמונים, סוכר גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קרם ברולה פטל אדום, קרם ברולה פטל, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325*. מעיל שש 6-עוז. רמקינס או כוסות פודינג עם תרסיס בישול. כף מילוי פאי של 3 כפות זעירות לתחתית כל רמקין; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מילוי פאימילוי פאי
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
בסיר קטן מחממים שמנת עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית. בקערה קטנה, מקציפים חלמונים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מסירים קרם מהאש; מערבבים כמות קטנה של שמנת חמה לתערובת הביצים. מחזירים הכל למחבת, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים לרמקינס מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים, לא מכוסה, 30-35 דקות או עד המרכזים הם פשוט להגדיר (תערובת יהיה לנענע).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר רמקינס מאמבט מים; מגניב 10 דקות. כף מילוי פאי שנותר מעל צמרות. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאימילוי פאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים פודינג עם סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
9
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
10
מגישים מיד.
11
אם צולים את הרפידות, הניחו רמקינס על תבנית עם נייר אפייה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מפזרים פודינג עם סוכר גס. לצלות 8 ב. מהאש במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל. מקררים 1-2 שעות או עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר