קרם ברולה פטל אדום
המתכון האדום פטל קרם ברולה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 1 שעה. מתכון זה משמש 6. לקינוח הזה יש 373 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מילוי פאי פטל, חלמונים, סוכר גס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קרם ברולה פטל אדום, קרם ברולה פטל, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325*. מעיל שש 6-עוז. רמקינס או כוסות פודינג עם תרסיס בישול. כף מילוי פאי של 3 כפות זעירות לתחתית כל רמקין; מניחים בצד.
בסיר קטן מחממים שמנת עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית. בקערה קטנה, מקציפים חלמונים וסוכר.
מסירים קרם מהאש; מערבבים כמות קטנה של שמנת חמה לתערובת הביצים. מחזירים הכל למחבת, תוך ערבוב מתמיד.
מניחים בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת.
אופים, לא מכוסה, 30-35 דקות או עד המרכזים הם פשוט להגדיר (תערובת יהיה לנענע).
הסר רמקינס מאמבט מים; מגניב 10 דקות. כף מילוי פאי שנותר מעל צמרות. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים פודינג עם סוכר גס.
מחממים סוכר עם הלפיד עד לקרמל.
אם צולים את הרפידות, הניחו רמקינס על תבנית עם נייר אפייה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
מפזרים פודינג עם סוכר גס. לצלות 8 ב. מהאש במשך 4-7 דקות או עד שהסוכר מקורמל. מקררים 1-2 שעות או עד ליציבות.