קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

קרפים צרפתיים מלוחים

קרפים צרפתיים מלוחים
קרפים צרפתים מלוחים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חלב, פטריות צדפות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרפים טורקיה (מלוחים Nalesniki), קרפי חלבון מתוקים או מלוחים, ו שעועית מונג המלוחה קרפים.

הוראות

1
מערבבים ביצים, חלב, ו 2 כפות חמאה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים קמח כוסמת, קמח לכל מטרה, וקמצוץ מלח; מחית עד חלקה. אפשר הבלילה לנוח במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קמח כוסמתקמח כוסמת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים פטריות קרמיני ומבשלים עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים עגבניות ותרד; מבשלים ומערבבים עד נבול, 3 עד 4 דקות. שים את המילוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
5
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל קרפ (בהתאם לגודל של המחבת שלך) למחבת החמה ומיד להטות את המחבת כדי להפיץ באופן שווה הבלילה לאורך התחתונה. מבשלים עד שהמרכז מוגדר וקצוות מתחילים חום, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים 1/4 של המילוי באמצע כל קרפ ומפזרים כל אחד עם 3 כפות גבינת Gruyere. שמור נותר גבינת Gruyere. מקפלים את הקרפים בשלישים מעל המילוי, ויוצרים צורות משולש.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
קרפיםקרפים
8
מגישים קרפים עם שאריות גבינת Gruyere מפוזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
קרפיםקרפים