קרפים צרפתים מלוחים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חלב, פטריות צדפות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרפים טורקיה (מלוחים Nalesniki), קרפי חלבון מתוקים או מלוחים, ו שעועית מונג המלוחה קרפים.
הוראות
1
מערבבים ביצים, חלב, ו 2 כפות חמאה בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים קמח כוסמת, קמח לכל מטרה, וקמצוץ מלח; מחית עד חלקה. אפשר הבלילה לנוח במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
קמח כוסמת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים פטריות קרמיני ומבשלים עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים עגבניות ותרד; מבשלים ומערבבים עד נבול, 3 עד 4 דקות. שים את המילוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
5
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל קרפ (בהתאם לגודל של המחבת שלך) למחבת החמה ומיד להטות את המחבת כדי להפיץ באופן שווה הבלילה לאורך התחתונה. מבשלים עד שהמרכז מוגדר וקצוות מתחילים חום, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים 1/4 של המילוי באמצע כל קרפ ומפזרים כל אחד עם 3 כפות גבינת Gruyere. שמור נותר גבינת Gruyere. מקפלים את הקרפים בשלישים מעל המילוי, ויוצרים צורות משולש.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
קרפים
8
מגישים קרפים עם שאריות גבינת Gruyere מפוזרים על גבי.