קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות99
מגזין

ראמן הודו

ראמן הודו
ראמן הודו דורש על 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 272 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 2283 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך ביצים, מיץ לימון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: ראמן פאיטן הודו עם הודו פריך וביצה מבושלת רכה, ראמן הודו, ו מיסו ראמן עם הודו.

הוראות

1
משוך על 2 כוסות בשר את הפגר תרנגול הודו ושמור למרק. בעזרת סכין שף גדולה, קוצצים את פגר תרנגול ההודו לחתיכות קטנות בגודל אגרוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2
להעביר לסיר גדול ולהוסיף את בשר חזיר הארץ, בצל, גזר, צנון דייקון, שום, זנגביל, חצאי לימון.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
חזיר כפריחזיר כפרי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות את החומרים על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה, ברפרוף את כל קצף שעולה למעלה. מנמיכים את החום נמוך בינוני ולתת למלאי להתבשל, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה מאוד, עד ארומטי עשיר, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
תן למניה להתקרר מעט ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים. מדוד 8 כוסות של מלאי לקערות הראמן ושמור את השאר לשימוש מאוחר יותר. לעשות קדימה: המניה טורקיה ניתן להכין מראש ונשמר, מכוסה במקרר, עד 4 ימים, או קפוא, במיכל אטום, עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
אטריות ראמןאטריות ראמן
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
ממלאים קערה בינונית במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להנמיך את הביצים, 1 בכל פעם, לתוך המים הרותחים. ודא שהמים חוזרים לרתיחה ואז לבשל את הביצים במשך 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים לקערת מים קרים. ברגע שהביצים מספיק קרות כדי לטפל בהן, בעזרת סכין, הקש בעדינות על הקליפה כדי לפצח אותה. בזהירות לקלף את הביצים ולאחר מכן לחתוך אותם לשניים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בעוד הביצים רותחים, בסיר גדול, להביא 8 כוסות של המניה טורקיה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את מיסו, רוטב דגים, רוטב סויה, חומץ, רוטב חריף ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
מיסומיסו
5
מוסיפים את אטריות הראמן, משליכים את מנות הטעם אם משתמשים במרק ראמן ארוז, ומרתיחים עד רך אבל עדיין מוצק, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
1
מחלקים את האטריות ראמן מרק באופן שווה לתוך 4 קערות. לתוך כל קערה, באופן שווה לחלק את טופו, פטריות, אבוקדו, בצל ירוק, גרגיר הנחלים, טורקיה, חצאים ביצה רכה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
לא מגן מקומילא מגן מקומי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מקשטים עם פרמזן מגורר טרי ואז לסחוט כמה טיפות של מיץ לימון על הקערות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מערבבים הכל יחד ולתת את המרק לחמם את כל החומרים לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה

מרכיבים

1אבוקדו, קלופים, מגולפים, פרוסים דקאבוקדו, קלופים, מגולפים, פרוסים דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים וקוביותגזר, קלופים וקוביות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשך תרנגול הודו מבושל או עוף (מן הפגר המשמש במלאי)משך תרנגול הודו מבושל או עוף (מן הפגר המשמש במלאי)6אינצ ' יםצנון דייקון, מקולף וחתוך לקוביותצנון דייקון, מקולף וחתוך לקוביות2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב דגיםרוטב דגים5ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים2אינצ ' יםג'ינג'ר, קלוף פרוסג'ינג'ר, קלוף פרוס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק חזיר כפרי או פרושוטו, חתוך לקוביותסטייק חזיר כפרי או פרושוטו, חתוך לקוביות3מקפיםכמה רוטב חריףכמה רוטב חריף1לימון, לחתוך לשנייםלימון, לחתוך לשניים11 קילו קישואים,על מיץ לימון סחוט טריעל מיץ לימון סחוט טרי1גדולבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות21אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרמזן, מגוררת טרי (על 1/4 כוס בסך הכל)גבינת פרמזן, מגוררת טרי (על 1/4 כוס בסך הכל)340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות ראמן (מ 4 חבילות מרק ראמן) או spaghettini דקאטריות ראמן (מ 4 חבילות מרק ראמן) או spaghettini דק2(חוֹרֶף)מיסו אדוםמיסו אדום2בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה, גזוז ופרוס דקפטריות שיטאקה, גזוז ופרוס דק3(יכול להיות או להרחיק)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טופו רך, סחוט וקוביות (על 1 1/3 כוס סך)טופו רך, סחוט וקוביות (על 1 1/3 כוס סך)5קילוגרםפגר מ 1 טורקיה, כולל עור, או 2 פגרי עוף rotisserieפגר מ 1 טורקיה, כולל עור, או 2 פגרי עוף rotisserie1גלוןעל מיםעל מים1חבורהגרגר מים טרי (גבעולים דקים ועלים בלבד)גרגר מים טרי (גבעולים דקים ועלים בלבד)2(יכול להיות או להרחיק)חומץ מזוקק לבןחומץ מזוקק לבן