ראמן הודו דורש על 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 272 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 2283 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך ביצים, מיץ לימון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: ראמן פאיטן הודו עם הודו פריך וביצה מבושלת רכה, ראמן הודו, ו מיסו ראמן עם הודו.
הוראות
1
משוך על 2 כוסות בשר את הפגר תרנגול הודו ושמור למרק. בעזרת סכין שף גדולה, קוצצים את פגר תרנגול ההודו לחתיכות קטנות בגודל אגרוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
להעביר לסיר גדול ולהוסיף את בשר חזיר הארץ, בצל, גזר, צנון דייקון, שום, זנגביל, חצאי לימון.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקון
חזיר כפרי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
קליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות את החומרים על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה, ברפרוף את כל קצף שעולה למעלה. מנמיכים את החום נמוך בינוני ולתת למלאי להתבשל, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה עדינה מאוד, עד ארומטי עשיר, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
תן למניה להתקרר מעט ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים. מדוד 8 כוסות של מלאי לקערות הראמן ושמור את השאר לשימוש מאוחר יותר. לעשות קדימה: המניה טורקיה ניתן להכין מראש ונשמר, מכוסה במקרר, עד 4 ימים, או קפוא, במיכל אטום, עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
אטריות ראמן
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
ממלאים קערה בינונית במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה. באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להנמיך את הביצים, 1 בכל פעם, לתוך המים הרותחים. ודא שהמים חוזרים לרתיחה ואז לבשל את הביצים במשך 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים לקערת מים קרים. ברגע שהביצים מספיק קרות כדי לטפל בהן, בעזרת סכין, הקש בעדינות על הקליפה כדי לפצח אותה. בזהירות לקלף את הביצים ולאחר מכן לחתוך אותם לשניים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בעוד הביצים רותחים, בסיר גדול, להביא 8 כוסות של המניה טורקיה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
מחלקים את האטריות ראמן מרק באופן שווה לתוך 4 קערות. לתוך כל קערה, באופן שווה לחלק את טופו, פטריות, אבוקדו, בצל ירוק, גרגיר הנחלים, טורקיה, חצאים ביצה רכה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
לא מגן מקומי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
רוטב סויה 1 כף שומשום
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מקשטים עם פרמזן מגורר טרי ואז לסחוט כמה טיפות של מיץ לימון על הקערות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מערבבים הכל יחד ולתת את המרק לחמם את כל החומרים לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.