רביולי ברוקולי אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, גבינת פקורינו, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: רביולי עם ברוקולי ראב, עוף & ברוקולי Cannellonii או רביולי, ו רביולי מחבת עם מתכון ברוקולי Rabe.
הוראות
1
חסמו את הבזיליקום במים רותחים למשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
מים
2
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים; לסחוט יבש. במעבד מזון מיני, מחית את בזיליקום עם 1/2 כוס השמן. מתבלים במלח ומעבירים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
מוסיפים את הברוקולי, 1/2 כוס מים והחמאה, מכסים ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד למכרז, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
חמאה
מים
6
בואו מגניב. לגרגר בגסות את הברוקולי במעבד מזון; להעביר לקערה. מערבבים את ריקוטה ו 1/4 כוס פקורינו ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
פקורינו
גבינת ריקוטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
7
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. באמצעות מכונת פסטה, לגלגל את סדינים לזניה דרך ההגדרה הרזה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
מים
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
סיר
8
חותכים את הסדינים לתוך 12 ריבועים 4 אינץ'. מבשלים את הריבועים במים עד מכרז, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
9
לנקז, לטפוח יבש ולשפשף עם שמן כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
10
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מעיל גדול, צלחת אפייה רדודה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
מניחים 2 כפות גדושות של המילוי למרכז של כל כיכר פסטה. מקפלים את הריבועים למשולשים; מסדרים את המנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
13
מפזרים 3 כפות של פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
14
אופים על המדף העליון במשך 10 דקות, עד הגבינה מתחילה חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
טפטוף עם שמן בזיליקום ומגישים, עובר יותר גבינה ליד השולחן.