קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

רביולי ברוקולי אפוי

רביולי ברוקולי אפוי
רביולי ברוקולי אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, גבינת פקורינו, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: רביולי עם ברוקולי ראב, עוף & ברוקולי Cannellonii או רביולי, ו רביולי מחבת עם מתכון ברוקולי Rabe.

הוראות

1
חסמו את הבזיליקום במים רותחים למשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
מיםמים
2
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים; לסחוט יבש. במעבד מזון מיני, מחית את בזיליקום עם 1/2 כוס השמן. מתבלים במלח ומעבירים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מוסיפים את הברוקולי, 1/2 כוס מים והחמאה, מכסים ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד למכרז, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
חמאהחמאה
מיםמים
6
בואו מגניב. לגרגר בגסות את הברוקולי במעבד מזון; להעביר לקערה. מערבבים את ריקוטה ו 1/4 כוס פקורינו ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
פקורינופקורינו
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
7
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. באמצעות מכונת פסטה, לגלגל את סדינים לזניה דרך ההגדרה הרזה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פסטהפסטה
מיםמים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
סירסיר
8
חותכים את הסדינים לתוך 12 ריבועים 4 אינץ'. מבשלים את הריבועים במים עד מכרז, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
לנקז, לטפוח יבש ולשפשף עם שמן כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
10
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מעיל גדול, צלחת אפייה רדודה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
מניחים 2 כפות גדושות של המילוי למרכז של כל כיכר פסטה. מקפלים את הריבועים למשולשים; מסדרים את המנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
13
מפזרים 3 כפות של פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
14
אופים על המדף העליון במשך 10 דקות, עד הגבינה מתחילה חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
טפטוף עם שמן בזיליקום ומגישים, עובר יותר גבינה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בזיליקוםשמן בזיליקום
גבינהגבינה