מתכון רביולי דלעת בחמאה חומה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 10. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. אם יש לכם גבינת פרמזן, דלעת, עטיפות וונטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: רביולי דלעת עם חמאה חומה מרווה, רביולי דלעת עם חמאה חומה שום קלוי, ו רביולי חמאה חומה.
הוראות
1
למילוי, בסיר גדול, מעל חום בינוני, להמיס 1 כף החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים דלעת, תערובת מתכון בצל, ומרק; מבשלים 5 דקות. המשך לבשל עד שהתערובת יבשה מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומסירים מהחום. מערבבים בגבינת ריקוטה, 3 כפות גבינת פרמזן, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מלח ופלפל
גבינת ריקוטה
דלעת
מוסקט
מרק
בצל
3
בואו להתקרר לחלוטין.
4
מניחים 1 כפית מילוי דלעת במרכז עטיפת וונטון. מקפלים עטיפה באלכסון כדי ליצור משולש. להרטיב את הקצוות של המשולש לאטום. באמצעות מזלג, לחץ על הקצה המקופל. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
5
מניחים רביולי בסיר של מים רותחים ומבשלים עד שהם צפים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
לנקז היטב.
7
במחבת גדולה, מעל חום בינוני, להמיס הנותרים 7 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים עלי מרווה. מבשלים עד שהחמאה הופכת לחומה. סדר רביולי על מגש וכפית חמאה חומה מעל.