רביולי סלק עם חמאת פרג
רביולי סלק עם חמאת פרג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 845 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 113 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סלק זהוב, פירורי לחם, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי סלק עם חמאת פרג, רביולי ריקוטה עם חמאת פרג משחימה ואספרגוס, ו סלק-פרג מאפינס.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לעטוף סלק בנפרד בנייר כסף; מקום על תבנית אפייה. צלי עד רך כאשר פירסינג בסכין, על 1 שעה. פתח לסכל בזהירות (אדים יברחו). מגניב. לקלף סלק; דק לגרר לתוך קערה בינונית.
מוסיפים גבינת ריקוטה ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים בפירורי לחם.
מגלגלים בצק פסטה טרי לסדינים על פי המתכון.
מניחים 1 גיליון בצק על משטח העבודה. באמצעות חותך ביסקוויט עגול 3 אינץ', גיליון לחתוך 7 סיבובים.
מעבירים סיבובים לתבנית אפייה קלה; מכסים בניילון נצמד. חזור עם הבצק שנותר לסך של 56 סיבובים.
מפזרים 2 מגבות מטבח חלקות בקמח.
מניחים 8 סיבובים פסטה על משטח העבודה, שמירה על הבצק שנותר מכוסה פלסטיק.
מניחים קערה קטנה של מים ליד משטח עבודה. כפית 1 כפית סלק מילוי על חצי מכל סיבוב. לטבול קצה אצבע לתוך מים ו dampen קצה 1 עגול. מקפלים בצק על מילוי, דוחפים החוצה אוויר רב ככל האפשר ולחץ על הקצוות בחוזקה לאטום.
העבר למגבות מוכנות. חזור עם סיבובים שנותרו. לעשות קדימה יכול להיות מוכן 1 שבוע קדימה.
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומניחים במקפיא עד קפוא מוצק, כ 6 שעות.
מעבירים רביולי לשקיות פלסטיק הניתנות לאכילה. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני ומערבבים בזרעי פרג; להתחמם. עבודה בקבוצות, לבשל רביולי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד מבושל דרך, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר למחבת עם חמאה מומסת; לזרוק מעיל. מחלקים רביולי בין 8 צלחות; מפזרים פרמזן. הטעם, הצבע והמרקם של סלק טרי קלוי הוא שאין דומה לו, אז אפילו לא לשקול שימוש במגוון משומר. בעת בחירת סלק, בחר צרורות עם עלים בהירים, מבריק מצורף.