רגל כבש קלויה עם תבלינים צפון אפריקאים, לימון ובצל
רגל כבש קלויה עם תבלינים צפון אפריקאים, לימון ובצל היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. רק מעטים באמת אהבו את המנה האפריקאית הזו. אם יש לך עלי רוזמרין, כורכום הקרקע, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל כבש צפון אפריקאי, תפוז צפון אפריקאי וקבבי טלה, ו L'ham Lahlou - אלג'יריה / צפון אפריקה כבש מתוק צלחת. (מתכונים דומים).
הוראות
במטחנת תבלינים, מטחנת קפה נקייה, או מרגמה, לטחון את המלח, אורגנו, רוזמרין, קימל, כמון, וכורכום לאבקה בסדר.
מעבירים לקערה ומוסיפים את האריסה ושום קצוץ.
מוסיף את שמן הזית כדי להפוך את הדבק עבה. הפוך 8 או 9 חריצים עמוקים בכל רחבי הטלה ולהכניס חלק ממרח התבלינים, משפשף את הדבק בכל רחבי פני השטח של הבשר. לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר או, רצוי, להכניס למקרר לפחות 5 שעות או לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מניחים את הרגל של צד שומן כבש למטה במחבת צלייה כי יחזיק את הבצל בשכבה אחת. צלי במשך 20 דקות.
מערבבים את מיץ לימון ויין בקערה קטנה. להפוך את הבשר ויוצקים את תערובת הלימון-יין על זה. (אם אתה צולה את הטלה בצלחת חימר, לחמם את התערובת הראשונה, כי נוזל קר יכול לגרום לחימר להיסדק.) להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ו צלוי במשך 35 דקות, צולה כל 10 עד 15 דקות עם מיצי פאן. אם המחבת מתייבשת, להוסיף קצת יותר יין.
להעביר את הטלה לצלחת ולהוסיף את הבצל למחבת, לזרוק אותם היטב כדי מעיל אותם עם מיצי פאן.
מוסיפים את גבעולי הרוזמרין או מפזרים ברוזמרין יבש, זורקים, מניחים את הטלה על הבצל, וממשיכים לצלות, לצלות לעתים קרובות, לעוד 30 דקות, או עד שמד חום מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר קורא 57°.
להעביר את הבשר למגש מחומם, לכסות עם שכבה כפולה של רדיד אלומיניום, ולהניח בצד. תשאיר את התנור דולק.) אם מיצי המחבת הם מימיים, להעביר את רובם לסיר ומבשלים בקצרה כדי להפחית.
בינתיים, להחזיר את המחבת לתנור ולהמשיך לאפות את הבצלים עד במכרז, עם קצוות משחימים. הפעל את התנור לצלות.
מניחים את הטלה על הבצל שוב לצלות במשך 2 עד 3 דקות, או עד פני השטח הוא חום עמוק פצפוצים. חותכים את הכבש ומגישים, מעבירים את מיצי המחבת בקערה או בסירת תחתית ליד השולחן.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
אגליה קרמזי היא מומחית בינלאומית ידועה במטבח היווני ומחברת The Foods Of Greece, שזכתה בפרס ג 'וליה צ' יילד מהאגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים לספר הבישול הראשון הטוב ביותר. היא הרצתה ברחבי העולם על אוכל יווני ים תיכוני ומנהלת בית ספר לבישול מכובד על האי היווני קיאה.