רוטב ברביקיו אפרסק
רוטב ברביקיו אפרסק דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. לרוטב הזה יש 76 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, סוכר חום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האב. נסו רוטב ברביקיו אפרסק, רוטב ברביקיו אפרסק-בורבון, ו קל אפרסק צ'יפוטלה רוטב ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני. מערבבים בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים רק עד ריחני, על 1 דקה.
מערבבים ברוטב עגבניות, חומץ, סוכר, רוטב adobo, חרדל, allspice, ומלח. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים אפרסקים ומבשלים עד שמתחילים להתרכך, 2 עד 5 דקות.
העברה לבלנדר וטהור עד חלקה.
מגישים רוטב עם הבשר בגריל האהוב עליך וחצאי אפרסק בגריל.