קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב הודו קלאסי

רוטב הודו קלאסי
רוטב הודו קלאסי הוא רוטב שמגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו טפטופי הודו מתבנית הצלייה, הצוואר והגיבלטים מההודו, המלח והפלפל הכשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוטב הודו קלאסי, רוטב הודו קלאסי, ו תרנגול הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי.

הוראות

1
כאשר תרנגול ההודו שלך נכנס לתנור, התחל את המרק: ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיפים את הבצל וצוואר ההודו והגיבלטים; מבשלים תוך ערבוב עד שהגיבלטים משחימים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את מרק העוף, גבעולי עשב עלה דפנה; מכסים ומבשלים בעוד טורקיה צולה, כ 2 שעות. מסננים את המרק ושומרים על חום; שמור את הצוואר והגיבלטים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
לאחר סיום ההודו, העבירו אותו לקרש חיתוך ושפכו את כל טפטופי התבנית לכוס הסרת שומנים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים 1/2 כוס מהמרק המוכן לתבנית הצלייה ומגרדים את החלקים השחומים בעזרת כף עץ. (אם החלקים תקועים, הניחו את התבנית מעל מבער נמוך כדי לשחרר אותם.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את הסיביות והנוזל לכוס הסרת השומנים.
1
מפזרים את הקמח לתבנית ומבשלים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ עד שהקמח משחים מעט, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים בהדרגה את המרק החם לרוקס, תוך הקצפה מתמדת למניעת גושים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים את מיצי הצלייה הכהים מכוס השומן לרוטב, ומשליכים את כל השומן שנותר. אם תרצה, קוצצים את הג ' יבלטים ומגרסים את בשר הצוואר; מוסיפים לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים פנימה את החמאה בטעם, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
התחל עם שמנת כבדה קרה וערבב במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6
לאחר כ -3 דקות תהיה לך קצפת; המשך לערבב.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
7
לאחר כ -6 דקות נוספות החמאה תתגבש ותיפרד מהנוזל. מסננים ועוטפים את החמאה בבד גבינה ואז סוחטים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
8
עֵצָה: להכנת סיבובים מושלמים, מעצבים חמאה בטעם לבול עץ בעזרת נייר אפייה; עוטפים ומצננים ואז פורסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
9
דלעת
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
10
מועכים 1/4 כוס דלעת טהורה משומרת, 1 מקל חמאה מרוככת, 1/4 כפית גרידת תפוז, 1/2 כפית כל תבלין סוכר ופאי דלעת וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
גרידה כתומהגרידה כתומה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
חמוציות מתובלות
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
12
מבשלים 1/2 כוס חמוציות עם 1 כף מים, 1/4 כוס סוכר, 1 רצועת גרידת לימון, 1 מקל קינמון ו -1 ציפורן, 6 עד 8 דקות. מחק את הגרידה, הקינמון והציפורן; תן להתקרר. דופק במעבד מזון עם מקל 1 חמאה מרוככת וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
13
בורבון-רייזין
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
14
מיקרוגל 1/2 כוס צימוקים עם 1 כף בורבון, מכוסה, 45 שניות; תן להתקרר. דופק במעבד מזון עם 1 מקל חמאה מרוככת, 1 כף עירית קצוצה וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
15
חמאה חומה מרווה
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
16
ממיסים 1 מקל חמאה על אש בינונית ומבשלים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
17
מוסיפים 1/4 כוס מרווה ומטגנים 30 שניות; מסננים על מגבות נייר ואז קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
18
תנו לחמאה החומה להתקרר; מועכים עם מקל 1 חמאה מרוככת, המרווה וקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים