רוטב הודו קלאסי
רוטב הודו קלאסי הוא רוטב שמגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו טפטופי הודו מתבנית הצלייה, הצוואר והגיבלטים מההודו, המלח והפלפל הכשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוטב הודו קלאסי, רוטב הודו קלאסי, ו תרנגול הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי.
הוראות
כאשר תרנגול ההודו שלך נכנס לתנור, התחל את המרק: ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל וצוואר ההודו והגיבלטים; מבשלים תוך ערבוב עד שהגיבלטים משחימים, כ -15 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, גבעולי עשב עלה דפנה; מכסים ומבשלים בעוד טורקיה צולה, כ 2 שעות. מסננים את המרק ושומרים על חום; שמור את הצוואר והגיבלטים, אם תרצה בכך.
לאחר סיום ההודו, העבירו אותו לקרש חיתוך ושפכו את כל טפטופי התבנית לכוס הסרת שומנים.
מוסיפים 1/2 כוס מהמרק המוכן לתבנית הצלייה ומגרדים את החלקים השחומים בעזרת כף עץ. (אם החלקים תקועים, הניחו את התבנית מעל מבער נמוך כדי לשחרר אותם.)
מוסיפים את הסיביות והנוזל לכוס הסרת השומנים.
מפזרים את הקמח לתבנית ומבשלים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ עד שהקמח משחים מעט, כ -4 דקות.
מוסיפים בהדרגה את המרק החם לרוקס, תוך הקצפה מתמדת למניעת גושים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה בינונית.
יוצקים את מיצי הצלייה הכהים מכוס השומן לרוטב, ומשליכים את כל השומן שנותר. אם תרצה, קוצצים את הג ' יבלטים ומגרסים את בשר הצוואר; מוסיפים לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך, כ -10 דקות.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים פנימה את החמאה בטעם, אם רוצים.
התחל עם שמנת כבדה קרה וערבב במהירות גבוהה.
לאחר כ -3 דקות תהיה לך קצפת; המשך לערבב.
לאחר כ -6 דקות נוספות החמאה תתגבש ותיפרד מהנוזל. מסננים ועוטפים את החמאה בבד גבינה ואז סוחטים את הנוזל.
עֵצָה: להכנת סיבובים מושלמים, מעצבים חמאה בטעם לבול עץ בעזרת נייר אפייה; עוטפים ומצננים ואז פורסים.
מועכים 1/4 כוס דלעת טהורה משומרת, 1 מקל חמאה מרוככת, 1/4 כפית גרידת תפוז, 1/2 כפית כל תבלין סוכר ופאי דלעת וקורט מלח.
מבשלים 1/2 כוס חמוציות עם 1 כף מים, 1/4 כוס סוכר, 1 רצועת גרידת לימון, 1 מקל קינמון ו -1 ציפורן, 6 עד 8 דקות. מחק את הגרידה, הקינמון והציפורן; תן להתקרר. דופק במעבד מזון עם מקל 1 חמאה מרוככת וקורט מלח.
מיקרוגל 1/2 כוס צימוקים עם 1 כף בורבון, מכוסה, 45 שניות; תן להתקרר. דופק במעבד מזון עם 1 מקל חמאה מרוככת, 1 כף עירית קצוצה וקורט מלח.
ממיסים 1 מקל חמאה על אש בינונית ומבשלים עד להשחמה.
מוסיפים 1/4 כוס מרווה ומטגנים 30 שניות; מסננים על מגבות נייר ואז קוצצים.
תנו לחמאה החומה להתקרר; מועכים עם מקל 1 חמאה מרוככת, המרווה וקורט מלח.