המתכון רוטב לחם תירס בסגנון דרום טבעוני יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 2 שעות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 221 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עמילן טפיוקה, קמח תירס, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס תוצרת בית בסגנון דרומי, רוטב לחם תירס דרומי, ו רוטב לחם תירס דרומי.
הוראות
1
הכן את לחם התירס: לרסס או לנגב צלחת אפייה 88 אינץ ' עם שמן. מחממים תנור ל 204°. בקערה גדולה, מערבבים את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, עמילן תירס, ומלח היטב. בקערה קטנה יותר, מערבבים את החלב, רוטב תפוחים, ומי כוס 1/4.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
טעם מייפל לפי הטעם
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להוסיף רטוב יבש ומערבבים בעדינות עד מופץ באופן שווה, אבל לא יתר לערבב.
3
יוצקים לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 20-30 דקות. כאשר להב סכין יוצא נקי, זה נעשה. להפריש להתקרר. (אתה יכול לעשות את זה יום או יומיים לפני הזמן.לאחר לחם התירס הוא מגניב, להתפורר אותו לתוך קערה גדולה מאוד. זה לא צריך להיות שבור לחלוטין לפירורים, אבל לא צריך להיות כמה חתיכות גדולות יותר מ 1/2 אינץ'. קרע את לחם התבואה כולו לחתיכות קטנות (אתה יכול לעשות את זה בשתי קבוצות במעבד המזון, אם אתה רוצה) ולהוסיף אותו ללחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל והסלרי ואת התזה של מים ומבשלים עד הבצל מתחיל לרכך, הוספת מים על ידי כף במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוסיפים את הפטריות ושום, כף או שתיים מים, ומכסים. מבשלים עד הפטריות לרכך להתכווץ, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מוסיפים את הירקות ללחם המתפורר. מערבבים את הקורנית, מרווה, רוזמרין, ופלפל שחור, מוודא את התבלינים מופצים באופן שווה.מערבבים את רוטב הסויה וחמאת האגוזים, אם תרצה בכך, לתוך מרק חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חמאת אגוזים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צווארי עוף
רכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
8
יוצקים אותו על תערובת הלחם, ערבוב כמו שאתה הולך. לחם צריך להיות רטוב ביסודיות אבל לא לשחות בנוזל. בדוק את הלחות ולהוסיף מרק נוסף לפי הצורך. (השתמשתי תוספת 2/3 מרק כוס.) בדוק את התבלינים ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
9
מפזרים קצת מלח מעושן, אם תרצה.מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
שמן גדול, 913 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
להעביר את הרוטב לתבנית האפייה להחליק את החלק העליון מבלי לארוז אותו לתוך המנה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הסר את רדיד ואופים במשך 20-30 דקות נוספות, עד העליון הוא חום אבל ההלבשה לא התייבש.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.