רוטב לחם תירס עם כרוב ניצנים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. אם יש לכם גזר, מלח ופלפל כשרים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס קלוי Hash עם כרוב ניצנים, כרוב ניצנים מתוק עם רוטב בלסמי, ו רוטב עם כרוב ניצנים ודלעת חמאה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 42
2
יוצקים את שמן הירקות על תבנית אפייה בגודל 11 על 17 אינץ ' ומחממים בתנור. בקערה גדולה, לטאטא את קמח התירס, קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה. בקערה אחרת, לטאטא את החמאה עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח תירס
3
יוצקים את תערובת החמאה לתוך החומרים היבשים, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את תבנית האפייה מהתנור ומערבולת למעיל עם שמן צמחי. לגרד את הבלילה על תבנית האפייה ואופים במשך 25 דקות, עד לחם התירס הוא קפיץ.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס
5
העברה למתלה ולתת מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-37
6
בנדיבות חמאה שני 9-by-13 אינץ מחבתות אפייה מתכת. במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה ב 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את הסלרי, גזר ובצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף את prosciutto ו מרווה ומבשל עד prosciutto מתחיל פריך, על 8 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס היין הלבן; תן מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
9
פירורים את לחם התירס לקערה בגושים קטנים. בקערה אחרת, לטאטא את הביצים עם המניה, ואז לשפוך על לחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירס
10
מוסיפים את תערובת פרושוטו, מתבלים במלח ופלפל וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
11
מורחים את הרוטב במחבתות אפייה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
12
למחוק את המחבת ולהמיס את הנותרים 2 כפות של חמאה 1 כף שמן זית בו.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את כרוב הניצנים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים חום, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את 1/2 כוס היין הלבנה הנותרת ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
15
הכנס את כרוב הניצנים לתוך הרוטב. לכסות ולאפות במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות במשך 10 דקות יותר, עד פריך על גבי.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.