רוטב פסטה צמחוני לוקח כשעתיים ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. ברוטב הזה יש 121 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 14 ומחירו 1.22 $ למנה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם עגבניות, עגבניות, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 76% , שהוא מוצק. נסו רוטב פסטה צמחונית , רוטב מרינרה של Kittencal (צמחוני) ורוטב רומסקו - רוטב פלפל אדום ואגוזי לוז (או שקדים) ספרדי - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי מטגנים את הבצל והפלפלים בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את הקישואים, דלעת הקיץ, העגבניות, החצילים והפטריות; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקווש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4
מערבבים פנימה את שאר החומרים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהרוטב מסמיך.