ריבועי גבינה צמחיים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו ריבועי גבינה צמחיים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 199 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון קטוגני משרת 6 . 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבועי גבינה צמחיים, ריבועי ירקות, ו ריבועי מתאבנים צמחיים.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו ברוקולי ופלפל אדום בשמן.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. כפית לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה גדולה נוספת שלבו את הביצים, החלב, 3/4 כוס הגבינה, הטימין והמלח.
יוצקים מעל את תערובת הברוקולי.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.