קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ריבועי גבינה צמחיים

ריבועי גבינה צמחיים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו ריבועי גבינה צמחיים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 199 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון קטוגני משרת 6 . 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבועי גבינה צמחיים, ריבועי ירקות, ו ריבועי מתאבנים צמחיים.

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו ברוקולי ופלפל אדום בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
ברוקוליברוקולי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. כפית לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה גדולה נוספת שלבו את הביצים, החלב, 3/4 כוס הגבינה, הטימין והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שוםשום
טימיןטימין
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
יוצקים מעל את תערובת הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
4
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מפזרים את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
6
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.