ריבועים כתומים קפואים
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פופ כתום שמנת קפוא, ריבועי לימונדה קפואים, ו ריבועי עוגת גבינה קפואים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, שקדים טוסט מעל חום בינוני 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר. מיד להסיר מהחום; להזמין 2 כפות לציפוי.
מוסיפים חמאה לשקדים הנותרים במחבת; מערבבים עד שהחמאה נמסה.
הוסף פירורי עוגיות; לערבב היטב. לחץ על תערובת בתחתית ungreased 13x9 אינץ ' פאן. מגניב לגמרי, בערך 10 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים גלידה ושרבט עד מעורבב חלקית. כפית מעל קרום מקורר; החלק העליון. כיסוי; להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
כדי לשרת, לחתוך קינוח לריבועים; מקום על צלחות קינוח הפרט.
מקשטים כל אחד עם קצפת, שמורות שקדים קלויים תלתל כתום.
מרכיבים
1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים blanched בגסות קצוצה5(חוֹרֶף)כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס1בצל צהוב בינוני, קצוץשרבט כתום( מ 3 ליטרים), מרכך12ריבס, קצוץ טרי או קפואתלתלים קליפת תפוז, אם תרצה בכך1בצל צהוב בינוני, קצוץגלידת וניל (מגלון 1/2), התרככה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק60 עוגיות וופל וניל, מרוסק דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 ליטר שמנת, קצפת