קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

ריזוטו עם צלפים ואספרסו

ריזוטו עם צלפים ואספרסו
ריזוטו עם צלפים ואספרסו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 337 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אבקת אספרסו טחון, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, אספרסו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, ו עוגיות אספרסו מקסיקניות עם זיגוג שוקולד אספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הצלפים בקערה קטנה ולכסות עם 2 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו להשרות במשך 1 שעה.
3
מסננים וחותכים בגסות את הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בסיר קטן, להרתיח את האספרסו מבושל על חום גבוה עד מופחת 2 כפות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מבושלאספרסו מבושל
5
בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה; לכסות ולשמור חם על חום נמוך. בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את היין ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את פולי האספרסו וכוס 1 של המניה החמה ומבשלים על אש מתונה, תוך ערבוב מתמיד, עד לספיגה. חזור על התהליך באמצעות סך של 5 כוסות המניה ערבוב עד האורז הוא אל דנטה וקשור ברוטב שמנת, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
10
הסר את הריזוטו מהחום וזרוק את פולי האספרסו. מערבבים את החמאה והגבינה; ואז מוסיפים את 1/4 כוס הנותרים של מלאי. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל וכפית על צלחות. פזר את הצלפים הקצוצים מעל הריזוטו ואת האספרסו המופחת סביבו.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
11
מקשטים עם אבקת האספרסו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך