ריזוטו פטריות אפוי של השף ג'ון
ריזוטו פטריות אפוי של השף ג'ון נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 343 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל, פלפל קאיין, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי החציל האפויים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו עוגת הרועים של השף ג'ון.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת גדולה, חסינת תנור על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות; מתבלים במלח, ומבשלים ומערבבים פטריות עד חום. הם יתחילו להשחים אחרי שהלחות תתאדה.
להפחית את החום בינוני ומערבבים בצל.
מפזרים פלפל שחור ופלפל קאיין. מבשלים ומערבבים עד הבצלים שקופים ורכים.
יוצקים אורז למחבת ומערבבים עד שכל גרגר אורז מצופה בחמאה. מתבלים במלח.
יוצקים 1 מרק עוף כוס לתוך תערובת האורז. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב אורז עד הנוזל נספג לחלוטין על ידי האורז.
יוצקים עוד ציר עוף כוס לתוך האורז ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הדגנים הם כמעט מכרז אבל עדיין מעט המשרד, על 15 דקות.
העברת מחבת לצינור. מתבלים עם יותר מלח, במידת הצורך.
שלב את מרק העוף 1/2 כוס הנותרים וקרם; לשפוך לתוך המחבת. מבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד האורז הוא רך, 1 או 2 דקות.
טפטוף 2 כפות קרם על אורז.
מוסיפים את פרמזן מגורר-רג ' יאנו ועירית; מערבבים.