ריזוטו פטריות פרוסקו וצדפות
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אורז ריזוטו, בצל, פרוסקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אורז ריזוטו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בישול נועז ריזוטו מתוק: פודינג אורז עם דובדבנים עלומים כקינוח. וזה טוב. נסו שרימפס & ריזוטו פטריות צדפה המלך, ריזוטו עם צדפות בגריל ופטריות שיטאקה, ו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק עוף לרתיחה בסיר בינוני. לשמור על רתיחה, מכוסה, על אש נמוכה.
מחממים את שמן הזית ואת 2 כפות. חמאה מעל חום בינוני ב 8-qt תחתית כבדה. חשיש.
מוסיפים בצל ומטוגנים, מערבבים מדי פעם, עד שקופים ומתחילים להפוך זהובים, כ -10 דקות.
מוסיפים אורז ומטופח, ערבוב כל הזמן, עד רק את הקצוות של הגרגרים נראים שקופים, על 3 דקות.
הוסף יין ו 1/2 כפית. מלח ומבשלים, ערבוב, עד היין נספג לחלוטין על ידי אורז.
מוסיפים על 1/2 כוס מרק חם אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג לחלוטין על ידי אורז; להפחית את החום בינוני נמוך אם התערובת מתחילה לרתוח. המשך להוסיף מרק 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך לנשוך (15 עד 30 דקות; יהיה לך מרק שנשאר). לשמור על אורז במצב של רתיחה מתמדת. בעוד אורז הוא בישול, להמיס 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות צדפות ו 1/4 כפית. מלח. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך.
הסר אורז מחום ומערבבים בפרמזן, פלפל, פטרוזיליה, נשאר 1 כפית. חמאה, פטריות מוקפצות ומלח לפי הטעם. לריזוטו משוחרר יותר, מערבבים ב 1 עד 2 כוסות הנותרים מרק.
מגישים מיד, עם יותר פרמזן בצד לפיזור.
* עבור מתכון, עבור אל sunset.com/chickenbroth
הקריאמיות והלעיסה האופייניים של ריזוטו מגיעים מהאורז עצמו, ואורז ריזוטו אינו אורז רגיל. הוא מכיל שני עמילנים שונים: חיצוני amylopectin, אשר מרכך מהר יותר-במיוחד תחת הלחץ של ערבוב מתמיד-כדי ליצור תחושה שמנת בפה; ופנים amylose, אשר נשאר יציב יחסית במהלך הבישול לתת לך את זה al dente לנשוך.
Arborio הוא starchiest של שלושה סוגי הריזוטו הפופולריים, וזה נוטה ביותר מקבל דביק כפי שהוא מבשל; בפנים, הגרגרים נוטים להיות גירי ומתפורר. זמין באופן נרחב.
האהוב עלינו, Carnaroli יש דגנים ארוכים יותר, צרים שמבשלים באופן שווה ביותר ויש להם את המרקם הטוב ביותר מבלי להיות דביק, ופנים לעיסים טובים. מצא בשווקים Whole Foods, A. G. פרארי מזונות (agferrari.com), וחנויות מכולת גורמה.
גרגרי ננו Vialone קטנים יותר, בצורת אליפסה, ולייצר ריזוטו עדין עם טעם אגוזים. מצא ב A. G. פרארי מזונות (ראה לעיל) וחנויות מיוחדות.
הפתעה: סושי אורז. מותג נישיקי בגודל בינוני הוא קרמי ולעיסי, וכל כך דומה לארבוריו שחצי מלוח הטעימות שלנו לא יכול היה להבחין בהבדל. בנוסף, זה עולה פחות מכל אורז ריזוטו איטלקי.