קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

ריזוטו פטריות פרוסקו וצדפות

ריזוטו פטריות פרוסקו וצדפות
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אורז ריזוטו, בצל, פרוסקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אורז ריזוטו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בישול נועז ריזוטו מתוק: פודינג אורז עם דובדבנים עלומים כקינוח. וזה טוב. נסו שרימפס & ריזוטו פטריות צדפה המלך, ריזוטו עם צדפות בגריל ופטריות שיטאקה, ו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מרק עוף לרתיחה בסיר בינוני. לשמור על רתיחה, מכוסה, על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים את שמן הזית ואת 2 כפות. חמאה מעל חום בינוני ב 8-qt תחתית כבדה. חשיש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים בצל ומטוגנים, מערבבים מדי פעם, עד שקופים ומתחילים להפוך זהובים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים אורז ומטופח, ערבוב כל הזמן, עד רק את הקצוות של הגרגרים נראים שקופים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
אורזאורז
5
הוסף יין ו 1/2 כפית. מלח ומבשלים, ערבוב, עד היין נספג לחלוטין על ידי אורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
מלחמלח
ייןיין
6
מוסיפים על 1/2 כוס מרק חם אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג לחלוטין על ידי אורז; להפחית את החום בינוני נמוך אם התערובת מתחילה לרתוח. המשך להוסיף מרק 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך לנשוך (15 עד 30 דקות; יהיה לך מרק שנשאר). לשמור על אורז במצב של רתיחה מתמדת. בעוד אורז הוא בישול, להמיס 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מרקמרק
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להוסיף פטריות צדפות ו 1/4 כפית. מלח. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
מלחמלח
8
הסר אורז מחום ומערבבים בפרמזן, פלפל, פטרוזיליה, נשאר 1 כפית. חמאה, פטריות מוקפצות ומלח לפי הטעם. לריזוטו משוחרר יותר, מערבבים ב 1 עד 2 כוסות הנותרים מרק.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מרקמרק
אורזאורז
מלחמלח
9
מגישים מיד, עם יותר פרמזן בצד לפיזור.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
10
* עבור מתכון, עבור אל sunset.com/chickenbroth
1
הקריאמיות והלעיסה האופייניים של ריזוטו מגיעים מהאורז עצמו, ואורז ריזוטו אינו אורז רגיל. הוא מכיל שני עמילנים שונים: חיצוני amylopectin, אשר מרכך מהר יותר-במיוחד תחת הלחץ של ערבוב מתמיד-כדי ליצור תחושה שמנת בפה; ופנים amylose, אשר נשאר יציב יחסית במהלך הבישול לתת לך את זה al dente לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
2
Arborio הוא starchiest של שלושה סוגי הריזוטו הפופולריים, וזה נוטה ביותר מקבל דביק כפי שהוא מבשל; בפנים, הגרגרים נוטים להיות גירי ומתפורר. זמין באופן נרחב.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
3
האהוב עלינו, Carnaroli יש דגנים ארוכים יותר, צרים שמבשלים באופן שווה ביותר ויש להם את המרקם הטוב ביותר מבלי להיות דביק, ופנים לעיסים טובים. מצא בשווקים Whole Foods, A. G. פרארי מזונות (agferrari.com), וחנויות מכולת גורמה.
מרכיבים שתצטרך
CarnaroliCarnaroli
דגניםדגנים
4
גרגרי ננו Vialone קטנים יותר, בצורת אליפסה, ולייצר ריזוטו עדין עם טעם אגוזים. מצא ב A. G. פרארי מזונות (ראה לעיל) וחנויות מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
5
הפתעה: סושי אורז. מותג נישיקי בגודל בינוני הוא קרמי ולעיסי, וכל כך דומה לארבוריו שחצי מלוח הטעימות שלנו לא יכול היה להבחין בהבדל. בנוסף, זה עולה פחות מכל אורז ריזוטו איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
אורז סושיאורז סושי
דגניםדגנים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.