שומשום מוקפץ ירקות סיניים
אם יש לכם בייבי בוק צ'וי, שומשום, רוטב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו שומשום מוקפץ ירקות סיניים, ירקות מוקפצים שומשום מטוגן, ו ירקות סיניים מוקפצים עם ג'ינג'ר, צדפה ורוטב סויה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ווק או גדולה מחממים את השמן על חום גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים את בוק צ ' וי ומערבבים עד שהם מתחילים לרכך מעט, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את רוטב הסויה, חומץ ושמן שומשום ומבשלים עד הרגע, 1 עד 2 דקות יותר.
מפזרים זרעי שומשום ומגישים.