שוקולד לבן דובדבן קראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל שוקולד לבן קראנץ '. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם בוטנים קלויים יבשים, דגנים תירס, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עקיצות פצפוצי שוקולד דובדבן, שוקולד דובדבן מרשמלו Crunch ברים, ו פצפוצי שוקולד לבן של קומט (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק דגנים, בייגלה, בוטנים, מרשמלו ודובדבנים בקערה גדולה.
לחמם שבבי אפייה וחצי וחצי בסיר 2 ליטר על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבי נמסים. מערבבים תמצית שקדים.
יוצקים תערובת מותכת על מרכיבים יבשים. לזרוק בעדינות עד מרכיבים יבשים מצופים. תערובת טיפה על ידי כף חופנים על נייר שעווה.
בואו לעמוד על 1 שעה או עד סט. החנות מכוסה באופן רופף עד 1 שבוע.