שוקולד קוקוס מרטיני
אם יש לכם קוקוס, שוקולד, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: שוקולד מרטיני, מרטיני עוגת השוקולד של צ'לסי, ו אספרסו שוקולד לבן - וודקה מרטיני.
הוראות
בכוס, לשלב תערובת קקאו עם 2 אונקיות מים חמים ומערבבים להתמוסס.
הוסף 2 אונקיות מים קרים, כמו גם את הסירופ, וודקה, ציפוי מוקצף. מערבבים עד חלקה.
העברת תערובת לשייקר מלא קרח. לנער ולאחר מכן להתאמץ ולחלק בין 2 כוסות מרטיני.
מקשטים עם קוקוס ושוקולד, אם משתמשים. תהנו!